Színek, formák Swarovski

A Swarovski ékszer említésekor mindenkinek a csillogás, a ragyogó kövek jutnak eszébe. Ez nem véletlen, hiszen a Swarovski ékszerei ezeket a csodaszép köveket helyezik előtérbe, ezekre épül fel aztán az egész ékszerkoncepció.

Swarovski szettek

A Swarovski kövei nem csupán az átlátszó, fehér fényű kristályokat jelentik, hanem millió színárnyalatban elérhető kövecskéket. Egyre több és több szín, azoknak egyre több árnyalata válik elérhetővé, az igényeknek az aktuális divatnak is megfelelve.

Természetesen nem csupán az aktuális divatdarabok, divatszínek szerepelnek a kínálatban, itt a Kristálypláza webáruház „polcain” sem, hanem olyan alapdarabok, olyan színkínálat, ami igyekszik minden igényt kielégíteni. Az ízlés ugye egyéni dolog, mindenki mást tart szépnek, mindenkinek más dobogtatja meg a szívét. Van, akinek egy piros kő az álmai ékszere, de van, aki az átlátszó kristályban találja meg a szépséget.

Sokaknak nem elegendő egy kő, egy szín, ezért több darabbal is gazdagítják ékszergyűjteményüket. Az ékszerek manapság már a divat szerves részét képezik, ezért megvannak a szezonális slágerek is. Nem csak megjelenésében, de anyagban is más a divatos télen, más nyáron, de a következő év szezonjai ismét mást követelnek meg. a színek mellett a formák is fontos szerepet kapnak, időnként a szögletesség dívik, máskor a gömbölyű formáké a főszerep, de volt már rá példa, hogy több szezonon keresztül tartott a nonfiguratív, filigránhoz közelítő, tekervényes megoldások divatja. A Swarovski kis és nagy köves ékszereket is kínál, emellett vannak gömbölyű, lapos, kör alakú, ovális, szögletes kövek, vagy berakások is. Nagyon népszerűen a több kőből álló egy vagy többszínű darabok, legyen szó gyűrűről, nyakláncról, nyakékről vagy akár fülbevalóról, gyűrűről.

A színeknek jelentése van, emellett hangulatokat közvetítenek. Mindenki más, ezért másféle színek, más-más hangulat tetszik az egyik embernek és megint más a másiknak. A Swarovski ékszer roppant széles színpalettával dolgozik, a kristálypláza kínálatában is számtalan szín számtalan árnyalata várja az ékszer és a csillogás kedvelőit. Egy ékszerdobozkában a többféle stílus is megfér. Ha szeretünk a hétköznapokban is ékszert viselni, akkor szükség van olyan darabokra, amelyek a mindennapos viseletünkhöz passzolnak. Emellett a buliba járós vagy az elegáns alkalmakra szánt ékszerek sem maradhatnak ki, mivel ezekre nem minden nap, de olykor-olykor bizony szükség van.

A Swarovski ékszerre jellemző, hogy bár a készítők az aktuális divatnak is megfelelni kívánnak, egyik darab sem válik elavulttá. A Swarovski divatba jön, de nem megy ki a divatból. Miért? Mert a köves ékszernek mindig szezonja van. Az ékszer ráadásul egyéniséget tükröz és az egyéniség nem divat kérdése. A megfelelő ékszer a megfelelő stílussal, személyiséggel örök érvényűt alkot. Lehetnek nyári ékszereink, téli darabok, egy személyiség több ékszerrel is harmonizál és a harmóniát nem csak e két tényező, de viselés körülményei is befolyásolják.