Swarovski ékszer szettben

A Swarovski ékszer nem csak egyedül önmagában rendelhető, de számos szett is megtalálható a Kristálypláza kínálatában. Természetesen egy lánc, vagy egy pár fülbevaló is kitűnő ékesítője megjelenésünknek, de vannak olyan helyzetek, mikor egész szettre van szükség.

Ez nem csak egy elegáns alkalom vagy komoly esemény lehet, lehet ez egy egyszerű nyári városnézés is, mikor a rövidnadrág és top kombinációt egy vidám nyári hangulatú szett tenné teljessé.

A divatbloggerek bejegyzéseinek tömkelege szól olyan összeállításokról, amelyek szerves része a Swarovski ékszer. Egy hangsúlyos gyűrű például kiemelheti a topunkat, de még a cipőnk színével rímelő kő is egységesítheti az összképet. Nagyon sok összeállításban szerepel a Swarovski ékszer szettben. A szett lehet két ékszer vagy három ékszer, a négy darabból álló összeállítás viszonylag ritka. a fülbevaló és nyaklánc kombinációt rendszerint gyűrű vagy karkötő egészíti ki. A karkötő és gyűrű összeállítás nagyon ritka, előre összeválogatott szettben nem is igazán találkozni vele. Leginkább a nyaklánc köré csoportosuló megoldások a jellemzők.

Egy nyaklánc és egy vele harmonizáló fülbevaló az egyszerű öltözékeket újjá varázsolja, különböző ékszerekkel különböző hangulat érhető el, így egyetlen ruha több eseményre, több stílusban is felhasználható. az is roppant érdekes, hogy ha van egy szettünk, akkor a darabjait külön és egyben hordva is más-más hatást kelthetünk. Előfordulhat, hogy egy nyaklánc önmagában a hétköznapi viselet kiegészítője, de ha hozzá illő fülbevalót is felteszünk, már egy esti, elegánsabb megjelenést kapunk. Ugyanúgy előfordulhat ez egy gyűrűvel is. Még egy hangsúlyosabb gyűrű is hordható a mindennapokban, farmerrel, vagy akár sportosabb öltözékkel is, hiszen önmagában mindezekkel megfér. Azonban ha feltesszük hozzá még a nyakláncot, esetleg karkötőt, nagyon is megfelelő kiegészítője a kis feketének vagy a nőies, elegáns szettünknek.

A Swarovski ékszer szettben vásárolva ráadásul kedvezőbb áron érhető el, mint külön megvásárolva az egyes darabokat. Az anyagi előny természetesen csak egy apróság, sokkal fontosabb ennél a lehetőség, ami egy szettben rejlik. Mindenki szereti az összhangot, alapvetően a természet is arra tö9rekszik, hogy minden egyes alkotóelem összhangban legyen egymással. Nincs ez máshogy a szervezetünkben, az elménkben, a lelkivilágunkban sem. Ha valahol megborul az összhang, kellemetlenül érezzük magunkat. Ahogy belül, úgy kívül is fontos, hogy meglegyen a harmónia.

Egy szettel, melyet több, de egymással teljes összhangban lévő Swarovski ékszer alkot, jóleső harmónia teremthető megjelenésünkben. Sokkal kellemesebb lesz ránk nézni, sokkal jobb első benyomást teszünk embertársainkra és ez bizony sokszor megfizethetetlen előnyökkel jár.